Super Helg!


Hei!

Denne helgen bestemte jeg og kjæresten min oss for å dra til Tromsø fra Fredag og overnatte hos min tante og onkel til Lørdag.
Vi kjørte med bil og ankom vel rundt klokken 22 . Det var utrolig koselig å se dem igjen.
Vi hadde med noen blomster som vi hadde kjøpt før vi dro, som takk for at vi fikk overnatte hos henne. 
Min kjære var veldi sliten og trøtt etter å ha kjørt hele veien, i litt over 2 timer, så vi gikk å la oss nesten med en gang vi kom. 
Når vi våknet var klokken 8,  ville jeg ikke stå opp, men kjæresten min sa at vi måtte. Jeg sa " to minuttt bareeee..". Så vi sov ikke to minutter, men to timer til ! Late, ja vi vet haha.
Så kom vi ned til et dekket bord med melk, egg og andre pålegg! Utrolig deilig å våkne til det, når man ikke trenger å lage frokost selv. Når vi hadde spist dro vi til sentrum, der vi møtte kjæresten min sin bror og kompiser. Vi var ikke så mye med dem, vi bare snakket litt med dem og så gikk vi for å kjøpe mat. Kebab faktisk, noe jeg er veldig glad i. Etter vi hadde spist, kjørte vi hjem igjen. Kjørte såpass tidlig at vi var hjemme 18.30. Veldig koselig helg!:)


Rosene vi ga dem :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Maria Rasmussen, er 16 år og kommer fra Finnsnes. Har verdens beste venner, familie og kjæreste! På denne bloggen skriver jeg om min hverdag, samt innkjøp, sminke, outfits, videoer og mer. Håper du liker bloggen!

For kontakt:
maria.rasmussen1234@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡